I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ
Provozovatel a správce osobních údajů

Ru-Ka, spol. s r.o. – IČ: 60113723, DIČ: CZ60113723
Jamné nad Orlicí 270, 561 65 Jamné nad Orlicí

Kontakty: [email protected] | tel.: 465 642 316, fax: 465 642 704, mob: 777 773 001

II. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Zpracováváme osobní údaje nutné pro vyřízení, správu a evidenci objednávek.Osobními údaji se rozumí jméno a příjmení, adresa, IP adresa, telefonní číslo a e-mail.Z naší strany nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

Doba uchovávání osobních údajů

Uchováváme osobní údaje pouze dokud nás nepožádáte o jejich vymazání, maximálně však po dobu 15 let od udělení vašeho souhlasu. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů vaše osobní údaje vymažeme, pokud si nebudete přát jejich zachování v naší zabezpečené databázi.

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje nepředáváme žádným třetím stranám s výjimkou spolupracujících partnerů na základě podepsaný partnerských smluv. Konkrétně se jedná o přepravní společnosti TOPTRANS EU a.s., GEIS CZ s.r.o. a Česká pošta s.p., pro zabezpečení doručení objednaného zboží.

S dodatečným souhlasem mohou být dále předány některé osobní údaje ke zpětné vazbě zákazníka s Heureka (Heureka Shopping s.r.o.) v rámci programu Ověřeno zákazníky. Pro více informací viz dodatek níže.

Osobní údaje nepředáváme do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

Práva kupujícího/spotřebitele na ochranu osobních údajů

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR, není-li zákonem stanoveno jinak.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně na adresu Ru-Ka, spol. s r.o., Jamné nad orlicí 270, 56165 Jamné nad Orlicí nebo elektronicky na e-mail správce [email protected], pokud není zákonem stanoveno jinak.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů ČR – Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, e-mail [email protected] v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašujeme, že jsme přijali veškerá potřebná technická a organizační opatření k zabezpečení Vašich osobních údajů.Dlouhodobě máme rovněž přísná technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.Prohlašujeme, že k osobním údajům mají přístup pouze námi pověřené osoby.

III. DODATKY
Prohlášení o použití cookies

Tento web ukládá v souladu se zákonem na vaše zařízení soubory obecně nazývané jako cookies. Tyto soubory jsou použity k rozeznání aktivní relace a zapamatování si personifikace zobrazení stránek na daném zařízení.

Současně tyto stránky využívají cookies třetích stran, konkrétně Google (Google Ireland Ltd, Google LLC) v rámci služeb Google Analytics a Google AdWords za účelem analýzy návštěvnosti a měření konverzí. Tyto cookies jsou však řízeny třetími stranami a nemáme přístup k jejich čtení ani zápisu.

Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.

Dodatek ke službě Ověřeno zákazníky (Heureka)

Platné pouze při dodatečném souhlasu: Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.

Platnost

Tyto podmínky platí pro web www.zatepleneuly.cz a vstupují v platnost 28. května 2018 až do odvolání.

Ochrana osobnich udaju.pdfOchrana osobních údajů ke stažení ve formátu PDF